Svårt att komma i fotbolls-VM-mood

Skrev reportaget om Anna Brolin i dag, vilket ska publiceras mitt i fotbolls-VM. Därmed ville jag ha lite fotbollskänsla och VM-yra, vilket var svårt att trolla fram på beställning. Själva reportaget handlar dock mest om träning i kombination med kringflackande jobb och MAT på resande fot – vilket är helt sjukt krångligt.

Jag gillar särskilt ett citat i reportaget som jag kan bjuda på redan nu:
”Inför El classico köpte jag ett 10-pack tonfisk som jag och min fotografkollega åt i halvtid på Camp Nou. Det var lite pyssel i och med att jag fick stå och hälla ut tonfiskspad på toaletten först.”
Ganska kul …

Annars har dagen ägnats åt lite allmänt SportHälsa-pyssel. Som tur är ska jag få hjälp av en en praktikant som ska sköta www.sporthalsa.se framöver. Dessutom ska hon hjälpa mig med lite annat smått och gott inför numret den 22 juni.

Fick även förra numret i min hand och är nöjd. I alla fall ganska. Jag blir ju aldrig nöjd. Hittade ett fel, som jag och en till förmodligen är de enda som kommer att upptäcka. Men ändå! Jag haaaaatar fel!

Är i fotbollsmood efter Mjällbys seger igår :-).

1 svar på ”Svårt att komma i fotbolls-VM-mood”

Lämna en kommentar