Vaddå söndag ..?

Trots att det är söndag och trots att jag drack ett och annat glas vin igår kväll, så har dagen ägnats åt en del jobb. I går var det lördag och även då jobbade jag. Då funderade jag på om det var ett ”egenföretagare-syndrom” att inte skilja på vardagar och helger, men kom fram till att det inte var det.

Igår pratade jag med mamma – som jobbade hemifrån, med Malin som satt på sitt kontor i Älmhult och med Caroline som var på väg hem från jobbet i Åhus. Därmed insåg jag att det inte bara var mig det var fel på och absolut inte något ”egenföretagare-syndrom”. Efter vin och bubbel hos Johanna igår åkte jag hemåt efter frukost, samtidigt som Johanna åkte, just det, till jobbet. I och med det tyckte jag det var befogat att hinna med lite jobb även denna dag, trots att det råkar vara soligt och väldigt fint väder.

Hittills har jag avklarat lite jobb med Idrott i skolan, där 20 av de 47 arbetsrummen nu är skapade och klara. Yes! Dessutom har jag förberett två intervjuer som jag borde göra i morgon kväll. Intervjuerna är med de två segrarna av den totala världscupen inom skidsporten som vi hade i år. Någon som vet vilka? Nä, tänkte väl det: Mattias Wagenius i telemark och Linda Baginski i speedski.

Jag har även hunnit med lite strösurf och framför allt gjort en plan inför kommande vecka, som är väldigt kort i och med att jag ska tillbringa Kristi himmelsfärdshelgen i Värmland. I och med att jag dessutom åker till Frankrike-Schweiz måndagen efter helgen måste jag se till att få klart en del jobb kommande vecka, trots massor av röda dagar. En massa jobb innebär bland annat samtliga arbetsrum på Idrott i skolan, Ski and board magazine och lite Hemma i HSB.

Veckan rivstartar dock i vanlig ordning på SportHälsas redaktion i Stockholm i morgon.

Lämna en kommentar