Sverige nästa!

Ja, det är sant. Visserligen skickade jag en slags jobbansökan den 1 april men det var inget skämt. Och nu två veckor senare är allt mer eller mindre klart och från och med juli kommer jag att bo i Sverige igen.

I Borlänge- eller Faluregionen närmare bestämt. Det känns egentligen helt sjukt, fast väldigt spännande och roligt. Den senaste veckan har jag mer eller mindre gått och hoppats på ett positivt besked och idag fick jag det. Och ja, det är ett jobb som jag har haft i åtanke länge. Och ja, det är fast jobb. Kan ni tänka er. Och vet ni, det känns riktigt bra. F A S T.

Nu ser jag dock först och främst fram emot två bra månader här, även om jag ska hinna med Sverige tre gånger och södra Spanien en gång den närmaste månaden så nja, det blir inte så värst mycket tid här. De dagar jag är här i San Sebastián ska jag dock passa på att njuta, surfa och att ha det bra helt enkelt. Det kommer jag visserligen att ha framöver också, men här nere har begreppet ”ha det bra” en annan innebörd än hemma. Och även om jag ska leta upp vågor hemma, så måste jag passa på att surfa så mycket som det bara går framöver. Igår och idag var det dock, hmm, STORT.

Lämna en kommentar