Backintervaller med världens bästa utsikt

Nyss hemkommen från veckans hårdaste pass: Backintervaller med en hisnande fin utsikt över San Sebastián. Och jag hade nästan glömt bort hur hungrig man kan bli av att träna ordentligt.

De senaste veckorna, ja nästan den senaste månaden, har jag försökt träna hårt, äta bra och dricka mindre vin. Det har gått alldeles utmärkt och det är en skön känsla att börja hitta tillbaka till något som kallas form och det är framför allt otroligt skönt att vara sådär skönt mör i hela kroppen på kvällarna. Och ja, min plan är att komma hem i bättre form än någonsin. I alla fall i bättre surfform än någonsin, vilket visserligen inte är så svårt.

Eftersom jag inte åkte till Sevilla har jag gott om tid och lugn och ro de här veckorna. Jag gör lite jobb med SportHälsa, pluggar lite, tränar och surfar. Ett ganska bra liv helt enkelt. Nu snart är det dags för dagens lektion Svenska för invandrare och efter många mm regn har solen tittat fram en snabbis.

Lämna en kommentar