Tillbaka i San Sebastián

Jag höll på att stanna i Stockholm även över helgen, men det blev inte så. Tur var väl det, för då hade jag missat gårdagens och dagens finfina vågor.

Idag och igår har varit precis sådana bra dagar som San Sebastián bjuder på när staden visar sig från sin bästa sida, vill säga sol och bra vågor. Har haft två riktigt bra surfsessions, igår med en väldigt liten 6,1-bräda och idag med min egen bräda och fantastiskt nog så har vi börjat hitta tillbaka till varandra igen. Idag, trots att det var bra höjd på vågorna, gick det hur bra som helst. Och detta trots att det var hur mycket folk som helst i vattnet, som alltid när kombinationen bra vågor, sol och helg infinner.

Solen försvann dock lagom till lunch och jag har precis kommit in från ett väldigt jobbigt löppass på stranden i regnet. Jag kan inte annat att tänka på Anna Haag och hennes ”Hoppas ni kommer ihåg att löpning i regn är bland det bästa som finns!”. När man väl är igång är det faktiskt inte så dumt att springa när det regnar.

Jag borde väl kommentera Sveriges VM-fiasko. Eller är det ett fiasko? Jag är inte så säker på det. Summa summarum; det är fortfarande en gåta för mig hur vi lyckades hamna i EM och det är också oklart hur vi kunde spela så dåligt mot Ukraina och så bra mot England. Okej då, försvarsspelet var inte så bra men ändå. Vi gjorde två mål och spelade glad och fin offensiv fotboll mot ett England med betydligt fler stjärnor än vad vi har. Det är klent att skylla på otur, men lite otur hade de allt – både i Ukrainamatchen och igår. Fast det är sant som de säger; tur förtjänar man och därför ser jag fram emot nästa mästerskap då kanske vi har jobbat ihop till lite tur.

Följer Jukola på distans och om jag bara får in den finska tv-kanalen ska det nog kunna bli lite orientering i natt …

Lämna en kommentar