Då var det måndag igen …

… och allt vad det innebär i form av vardag. I min fantasi hade jag sett fram emot ett par veckor här nere utan en massa att göra. Men icke.

I och med att jag börjar på ett ”riktigt jobb” direkt när jag kommer hem från Tyskland måste jag försöka göra klart alla andra projekt som jag har dragit igång. Mormors kakfat är ett, som jag tror att jag har avslutat någotsånär. Boken är i alla fall på tryck nu och det finns inte så mycket annat jag kan göra än att helt enkelt vänta in att kartongerna med böcker ska landa hos mamma och pappa.

SportHälsa är ett annat projekt och denna och kommande vecka ska jag sy ihop ytterligare ett nummer, som förmodligen blir det sista. Det var nog det, eller? Jag jobbar ju dock lite med Tysklandsresan och klurar på om jag ska ordna en resa till San Sebastián i höst och lite annat smått och gott.

I morgon tänker jag i alla fall checka ut och åka till Hossegor ett par dagar. Det blir nice! Fast nu först möte inför helgens världscuptävlingar i Schweiz, som jag ska bevaka.

Lämna en kommentar