Tillbaka x 2

Det är inte bara Daniel Hubmann som är tillbaka i världstoppen och jag som är tillbaka i bloggandet. Jag är även tillbaka i Spanien och om man skrollar ner lite bland inläggen, så avslutade jag min förra bloggsejour i Spanien.

Och jag har alltså semester. Eller semester och semester. Jag är här och är ganska ledig, men det är svårt att koppla ner helt och hållet då vi är mitt i rekryteringen av en ny kommunikationsansvarig. Visserligen skulle jag kunna lägga mig på stranden och låta de där hemma fixa den rekryteringen, vilket jag är övertygad om att de klarar fint. Men det kommer att bli väldigt avgörande för oss på Skogssport vem det blir och även hur den nya tjänsten utformas – så det är lika bra att vara lite aktiv och ta chansen att tycka till.

I morse njöt jag dock av semestern och jag hade nästan glömt bort hur härligt det är att kliva upp tidigt, dra på sig våtdräkten och surfa på morgonen medan solen går upp. Jag hade även glömt bort hur jobbigt surf kan vara, särskilt med kraftig vind och oregelbundna lite lätt stökiga vågor. Men det var härligt och till skillnad från San Sebastián så är det väldigt häftigt att få ha vågorna för sig själv. I morse var vi två som delade broderligt på vågorna. För visst, I San Sebastián är vågorna bra, men om du inte är grym är det inte helt lätt att fånga de bra vågorna och jag fick ofta nöja mig med de halvbra. Här är de bra vågorna få, men eftersom det inte är någon konkurrens om dem kan du välja de bästa. Och även om jag var ringrostig så fångade jag några ganska bra vågor och framför allt är det skönt att få hoppa i och känna sig någotsånär bekväm i vattnet bland hyfsat stora vågor. Bekväm men ödmjuk, för som alltid så blir man påmind om sin egen litenhet och vattnets storhet. Det är coolt.

Nu har jag även tänkt i kors när det gäller spanskans konditional och visst, jag kallar detta semester, men det är viss huvudbry att kasta sig in i skolbänken och läsa avancerad spanska när jag inte tänkt en enda spansk tanke på månader. Jag bloggade mycket om surf förut och mer lär det blir. Det är ju nämligen surfen och spanskan som jag gärna roar mig med när jag är ”ledig” …

Lämna en kommentar