Vaya día!

Vilken dag! Klockan är nu 21.30 och jag har precis bockat av den sista punkten på min långa långa lista. Puh.

Jag har slut på mina post-it, men dagens ”att-göra-lista” hade ändå inte rymts på en post-it så det gör inget. Idag och ja hela denna veckan bjuder på en klassisk arbetsvecka signerad Malin med en galen blandning av allt möjligt. Det viktigaste på dagens lista var den nyhet och det pressmeddelande som jag gjort inför dagens presentation av VM-truppen i orientering. I ärlighetens namn gjorde jag det mesta igår kväll, men det var först idag som det blev officiellt. Vill du läsa artikeln? Klicka här

Det näst viktigaste var att sy ihop kommande SportHälsa, som dyker upp i Svenska Dagbladet på fredag. Håll utkik. Egentligen gjorde jag det mesta i slutet av förra veckan, men eftersom allt gick till tryck idag blev det ändå lite slutkorrigeringar. Sedan har jag även intervjuat juniorlandslagsledaren i orientering inför onsdagens presentation av truppen till junior-VM. Det har blivit en nyhet och ett pressmeddelande, som ännu inte är officiella.

Mer då? Jag har varit och rekat inför Forumresors besök nästa vecka och bokat in frukost med mera på cafét alldeles här nedanför. Dessutom har jag ett sista seminarium i världens värsta kurs i morgon, som jag har förberett en aning. Och nu alldeles nyss har jag skrivit två artiklar som ligger på www.sporthalsa.se.

Och nu till det bästa: Jag har varit och tränat; crosstrainer och gym, faktiskt legat på stranden i lite mer än en timme OCH surfat i mer än en timme. Nu är jag dock rätt trött och med tanke på att morgondagens lista är ännu längre än dagens borde jag snart krypa till kojs.

2 svar på ”Vaya día!”

  1. Visst har man sina favoriter ne4r det ge4ller kryoddr. Gud se5 gott det e4r med grillat och se5 gott det luktar.De5 e4r det sommar!!!He4rlig bild Kramizzz // Lotta

    Svara
  2. Works well! It is not obvious, tohguh. Will new users know to click on the yellow bubble or time stamp?Within the thread itself, perhaps you can put the same yellow bubble next to the title of the thread to keep things consistent? Maybe a yellow bubble with a down arrow?

    Svara

Lämna en kommentar