Vaya día!

Vilken dag! Fast jag måste erkänna att det är svårt att fokusera på jobb och studier när det är 20 grader varmt, strålande sol och till på köpet fantastiska vågor. Jag prioriterade om lite lätt och hann med TVÅ sessions med surf, den ena bättre än den andra. Fantastiskt!

Förmiddagens ägnades dock åt jobb. SportHälsa och Matchdax samt en hel del förberedelser inför kommande veckas Tysklandsresa. Jag ser fram emot att åka iväg på lite jobb samtidigt som den senaste tiden här har varit så pass bra att jag bävar mig lite för att åka – i nästan tre veckor. Men jag gissar att staden, vågorna, människorna, ja allt finns kvar när jag kommer tillbaka den 4 december. Då är det snart jul. Galet!

På tisdag åker jag till Tyskland för fem dagars jobb med kommande års resa till veteran-VM och efter det blir det två veckor i Stockholm för jobb med tidningen Skidinfo. Hemma i Sverige ligger Zlatan och väntar på mig, bokstavligen talat. Tack Johan för att du ordnade världens just nu mest efterfrågade bok. Ser verkligen fram emot att läsa den och Zlatan och hans stab måste ha gjort tidernas bästa marknadsföringskampanj. Någonsin.

Fast först återstår en helg med lite gott och blandat. Surf, fix, träning, födelsedagsmiddag, jobb på Behobia, som avgörs på söndag och förhoppningsvis lite mys. Hela San Sebastián andas löpning och fler och fler av de 20 000 som ska springa på söndag har kommit hit. Imorgon hoppas jag dessutom bestämma en viktig sak inför framtiden. Hoppas. Hoppas.

Och avslutningsvis måste jag återigen konstatera det jag och Erika konstaterat så många gånger förut: Killar är inte som vanligt folk …

Lämna en kommentar