Vi lanserar en ny sida på sporthalsa.se

Äntligen. Ända sedan jag började som chefredaktör på SportHälsa har jag velat få till ny webbplats. Nu är den inte långt borta och den här veckan kommer den att lanseras. Förutom aktuella artiklar och reportage från tidningen kommer sidan även innehålla läsarkommentarer och flera bloggare.

Efter tågproblematiken igår anlände jag till redaktionen efter lunch. Då hamnade jag mitt i mötet om vår nya webbsida som i stort sett är färdig för sjösättning. Webbmaster ska bara göra några små ändringar och få till det sista innan vi kan börja lägga in artiklar, bilder och annat. Det mesta spännande med den nya sidan är bloggarna som kommer att lenseras efterhand. Vi ska ha kända och okända DUKTIGA skribenter som ska blogga om hälsa, träning, friskvård, välmående, ja allt som rör tidningens fokus. Det kan bli hur bra som helst. Några namn är klara, några är på gång och några är på önskelistan. Jag avslöjar ingen. Håll utkik på sporthalsa.se.

Dagen till ära landade även SportHälsa på alla SvD:s läsares frukostbord. Jag har själv inte sett numret, men har bara fått positiva reaktioner hittills. Kul!

Värt att nämna idag är att SJ tror att de kan vara tillbaka i ordinarie tidtabell i slutet av mars och att Anna Haag har ont i halsen.

1 svar på ”Vi lanserar en ny sida på sporthalsa.se”

Lämna en kommentar