Vinterstudion live i mitt vardagsrum

Äntligen lite vinterstämning. Det snöar ute och jag har krupit ner under en filt och kollar på SVT:s Vinterstudion live i mitt spanska vardagsrum.

Och jag antar att det är något som jag egentligen inte borde skriva här. Det ska ju egentligen inte gå att se SVT Play utomlands och alltid när jag har varit på resande fot och velat se har jag fått det irriterande meddelandet: ”Det verkar som att du befinner dig utomlands och av rättighetsskäl kan SVT Play bara visas utomlands”. Vissa grejer har dock gått att se, men aldrig livesändningar och därmed mer eller mindre ingen sport.

Efter att ha gjort ett tappert försök med min lilla Mac och gett upp, tänkte jag att (som vanligt) är allt datorkrångel betydligt mycket enklare med en pc och JA. Efter lite fix och trix fick jag in avslutningen av jaktstarten i Ryssland. Inga svenska killar var där dock, eftersom det verkar ha tyckt att det var för kallt. Nu laddar jag dock inför damernas 10 km jaktstart och Charlotte Kalla är på plats.

Det är dock lite oroväckande att morgondagens Vinterstudion är fullspäckad och att jag redan nu vet att jag kommer att sitta bänkad för att se König Ludwig Lauf och världscup i både längd och alpint. Typiskt. Jag som hade massor av plugg att göra. Ser dock fortsatt fram emot att kunna se Vasaloppet här hemma och en massa annat spännande som finns på SVT Play.

Och för den som undrar så har jag inte lagt ner planerna på att skriva mig här. Det går bara lite trögt … På tisdag ska jag ta upp arbetet igen.

Lämna en kommentar