Ja se det snöar!

Nyss hemkommen från en helg med snö och minusgrader i de italienska dolomiterna och vad väntar på hemmaplan? I San Sebastián? Jo, snö och minusgrader. Det ni.

Jag spanar ut genom köksfönstret och snön faller. Det är första gången jag ser snö i San Sebastián och även om det egentligen känns helt fel med snö här så har just fallande snö en lugnande inverkan på mig. Efter en snabb städsession och lunch ska jag bege mig ner till stranden och eftersom vågprognosen lovat BRA vågor idag hoppas jag verkligen se surfare fånga fina vågor och samtidigt en vit snöig strand. Coolt. Om jag ska surfa själv? Nja, visserligen kan jag inte skylla på minusgraderna eftersom jag har köpt den varmaste våtdräkten som finns, men nja. Inte idag.

Idag är det den andra februari och min nya träningssatsning började igår. Eller satsning och satsning. Jag ska i alla fall träna löpning, simning och styrketräning och äta bra och förhoppningsvis därmed kunna komma tillbaka i en någotsånär bra löpform.

Annars då? Såg Barca igår och eftersom Messi brände en straff och Barcaspelarna mest hade en vanlig trist dag på jobbet gläds nog en och annan Real Madridare idag. Försprånget växer. Jag har jobbat lite på förmiddagen och ska iväg och plugga senare i eftermiddag. Dessutom hoppas jag få prata lite allvar. Det är aldrig fel. Eller alltid …

Och en sak. Dagens roligare sökord för att hitta hit: ”Surfande hund” och ”smultronställen i norra Spanien”.

Lämna en kommentar