Vinterstudion som avslut

Tre veckors turné närmar sig sitt slut och jag sitter på Espresso house vid Centralen och tittar på Vinterstudion. Allt för att suga in det svenska innan jag åker tillbaka till Spanien.

Det dröjer dock inte länge förrän jag är på svensk mark igen. I jul närmare bestämt, fast då blir det bara Skåne. Nu har det bara blivit en blixtvisit i Skåne och istället en veckas kringflackande i Tyskland och sedan Stockholm. Jag gillar Stockholm, men känner ändå att det inte riktigt är min grej. I alla fall inte tunnelbanan. Fast att bo nära Anna, Erika, Camilla och alla andra i Stockholm vore dock nice.

Insåg dock att Ryan Air tänker återuppta direktflyget från Skavsta till Biarritz, vilket gör att de faktiskt inte bor så värst långt bort. En tre timmars flight helt enkelt. Jag är nöjd med mina jobbveckor hemma även om det har varit intensivt, på gränsen till för intensivt. Kommande vecka står en hel del plugg på schemat. Det börjar med redovisning i morgon och sedan fortsätter det med en rad inlämningsuppgifter med deadline denna veckan. Innan jul ska jag dessutom avsluta det förberedande arbetet med Tysklandsresan och hinna sno ihop ett nummer av SportHälsa. Det känns ändå skönt att ha en lite lugnare period framför mig. Och sedan, från och med den 22 december står det SEMESTER med feta bokstäver i min kalender. Skönt!

Nu ska jag dock första ta mig till Arlanda och hoppas att personalen i Spanair har vaknat på sin bästa sida och låter mig åka med på planet med alldeles för mycket grejer.

Lämna en kommentar