¡Que casualidad!

Vilken tillfällighet! Spanjorerna är ytterst tveksamma till om Zlatan Ibrahimovic verkligen är skadad utan menar att han är för feg för att möta Pep och sina övriga lagkamrater. I dagens Marca hyllar dock Pep Zlatan som den stjärna han är.

Intresset inför kvällens match är stort. Barca matchar Messi, David Villa och Iniesta som samtliga började på bänken i senaste matchen mot Real Sociedad. Ett Real S som hyllas i Marca och som i dagsläget ligger i tabelltoppen på samma poäng som Barca efter en vinst och en oavgjord inledningsvis. Vi får se hur länge det roliga varar, men jag håller tummarna för att laget lyckas bättre i år än i fjol. Med de nya spelarna och en tränare som verkar mer på hugget finns det dock förutsättningar för det. Los Txuri-Urdin (blå-vitt på baskiska) är stans lag och så sent som i lördags kväll, sent, pratade jag fotboll i allmänhet och Håkan Mild i synnerhet.

Vi kom också in på om det finns svenska spelare i La Liga nu och jag nämnde Henok Goitom, som för övrigt hade en hel sida i dagens Marca. Artikeln handlade om Sverige och Henoks bakgrund i förorten Kista. Marca hade dock skruvat till det lite och skrivit Katia. Men vad gör det när Henoks eget lag Kista Galaxy FC är på bild med rubriken ”El equipo de Goitom va a ser campeon de liga”.

Och avslutningsvis hatten av för Novak Djokovic!

Lämna en kommentar