Äntligen är sporthalsa.se på plats

Efter en aningen hektiskt dag ligger nu sporthalsa.se på plats. Vi ska fylla på med fler artiklar, bloggar med mera efterhand men den finns på plats och ser bra ut. Efter möten med webbutvecklaren och snabbt jobb för att få upp så många artiklar hann jag även med en hel del annat och dagen är inte slut än.

Jag gjorde även en del annat SportHälsa-fix under dagen. Skrev en plocksida, träffade en dam som lanserar någon ny inflammationsdämpande pryl (spännande …) samt gjorde i ordning Marias utmärkta artikel om medicinsk yoga. Eftersom jag dessutom ska göra ett SportHälsa-jobb i morgon, gick jag i alla fall LITE tidigare och hann med en sväng jobb på mitt favoritkontor – Waynes coffee.

Där fick jag till en intervju med Johan Olsson samt försökte styra upp morgondagens möte lite grann innan det var dags att bege sig till RF för träning med NOK. Ganska komiskt att den största möjligheten att få träna med sina klubbkompisar är i Stockholm. Emelie, Robert, Göran, Daniel och jag sprang en sväng. Jag och Daniel sprang längst och trots att ingen av oss egentligen var så värst sugen på att köra hårt lyckades vi faktiskt avsluta med fyra backryck i den dryga backen vid KTH.
Tack för peppningen Daniel!

Väl hemma vid Skanstull har jag nu råkat fastna framför Arn, vilket egentligen inte alls är särskilt bra. Borde skriva artikeln om Johan, förbereda informationsträffen i morgon, göra NOK-nytt och lite annat smått och gott.

Går det att köpa tid någonstans?

Lämna en kommentar