Informationsträff inför idrottiskolan.se

Idag var det dags för informationsträff med de specialförbund som valt att vara med på RF och Skolidrottsförbundets nya projekt Idrott i skolan. Jag höll i mötet och behövde bli lite onödigt nervös eftersom jag inte hunnit förbereda mig så mycket som jag velat. Det gick dock bra. Jag fick sagt det jag ville och alla verkade nöjda. Skönt!

I morse var hursomhelst den första morgonen på länge som jag känt mig trött och sliten. Egentligen märkligt att det inte kommit tidigare eftersom de senaste veckorna har varit hektiska, men extremt dålig tajming att det var just idag.

Ett par kaffe senare var jag dock på g och hann förbereda mig lite grann och få igång projektorn (Med hjälp av både Ulla och Robert). Drygt 20 specialförbund kom på informationsträffen, som varade i två timmar med efterföljande lunch. Vi hade bra dialog och jag fick med mig många bra tips och idéer inför jobbet framöver.

Hann även med samtal med vår webbdesigner och ett möte med ett IT-företag som vill att vi ska använda deras systemlösning innan jag rusade mot bussen för nästa anhalt.

Lämna en kommentar