Aquí se vive bien

Ja, här lever man bra. I San Sebastián alltså och dagar som idag finns det få platser i världen som jag skulle vilja vara på.

Till saken hör två dagars riktigt bra surf igår och i förrgår och idag klättring på förmiddagen i Pasaia. Helt galet vackert precis vid havet och med dagens gigantiska vågor var det en upplevelse i sig bara att vara där. Dessutom fanns flera lättillgängliga leder i olika leder. Me encanta. Tänkte ett tag att jag nog borde plugga lite på eftermiddagen, men unnade mig en dag ledigt. Tog min mountainbike och tog en tur över Igeldo och ner till Orio. Låg och solade lite på en mur på toppen innan jag körde tillbaka till Donostia. Efter en kaffe med Merethe vid muren i Sagues och i vanlig ordning häpnad över vad havet kan ställa till i form av vågor och ytterligare en kaffe med Mikel fick jag ”svensk” middag hemma hos Jone: Lax och avokado. Efter att ha sett en libanesisk film på bio (Y ahora adonde vamos?) är jag nu, hmm, trött.

I morgon ska jag upp tidigt för att göra en fyra timmars hike över Jaizkibel. Och jag håller med, aquí se vive bien.

Lämna en kommentar