Back in Dalecarlia

Efter en dryg vecka på språng är jag nu tillbaka i Dalarna. Den senaste veckan har innehållit mycket kul, mycket ledigt med sol och bad men även en hel del jobb. En del RF men framför allt jobb inför den kommande resan.

Jag har svårt att slita mig från semifinalen i VM mellan Holland och Paraguay, men kikar med ett öga samtidigt som jag skriver. Jag har lite dåligt samvete för att jag inte har skrivit en endaste inlägg på en hel vecka. Dock så handlar ju denna blogg företrädesvis om jobb och eftersom den senaste veckan bara innehållit sporadiskt med jobb så … Eller nej, det var en dålig ursäkt.

Sverige och Skåne har visat sig från sin bästa sida och bjudit på sol, sol och åter sol. Den ena dagen varmare än den andra. Jag har varit i Kristianstad, Ängelholm, Varberg, Halmstad och Åhus och dagarna har innehållit mycket sol och bad (tro det eller ej), vindsurfing, god mat och många goda vänner.

Är nu tillbaka i Falun efter en lång bilresa och det blev jobb direkt efter hemkomsten. Denna vecka kommer att bli ganska intensiv då jag har en del som bör vara klart innan helgen eftersom jag från och med söndag har 10 dagars semester i Spanien. I helgen arrangerar vi dessutom Engelbrektsommar och där har jag en del att dona i samt att helgen kommer att bli intensiv.

Återkommer i morgon med en tydligare uppdatering på jobbfronten. Den är mycket på g nämligen.

Lämna en kommentar