En ny leksak som arbetsredskap

Efter diverse krångel med mitt senaste datorköp, krångel som jag inte tänker nämna här, fick jag hursomhelst en ny dator idag. Med tanke på min framtida driftsäkerhet kommer jag även att köpa en stationär dator framöver och därför blev det ett 13,3 tums kraftpaket istället för ett 15,9 tums.

Efter en lång tid med trasig bildskärm har jag nu äntligen fått en ny dator. Att det tagit sån tid beror främst på att  jag valde att köpa datorn nere i Skåne. Först tänkte jag att det var en dålig idé, men såhär i efterhand är jag såpass nöjd med servicen att jag absolut inte ångrar att jag handlade här nere. Vi får se, men efter helgen kan det även bli aktuellt med ytterligare ett datorköp här. Därefter kommer jag att behöva en IT-tekniker som kan rigga en synkroniseringslösning som fungerar. Om jag får till en sådan är jag aldrig beroende av en enda dator. Dessutom ger det möjlighet att ha en väldigt stor skärm som arbetsredskap. Idag kikade jag på en 23 tums, och det vore helt fantastiskt.

Annars har dagen ägnats åt lite jobb och lite annat smått och gott. Jag har löst lite ekonomiska bitar och skickat iväg några fakturor idag samt svarar på ett gäng mail. Jag har även checkat så att gårdagens lösning med automatisk uppdatering av www.sporthalsa.se fungerar – vilken den gör. Kika in!

Just nu står fotboll på schemat. Det verkar bli förlängning mellan Japan och Paraguay och jag sneglar med ett öga. Inte alls lika intressant sedan de bytt ut min tidigare kärlek Roque Santa Cruz. Jag ser verkligen fram emot kvällens höjdarmatch: Spanien-Portugal. Jag håller på Spanien och mamma på Portugal så stämningen här hemma väntas bli hätsk.

Lämna en kommentar