Backhoppning och mycket mycket annat

Jag är väldigt bra på att göra väldigt många saker samtidigt. Oftast är det en fördel, men samtidigt innebär det att jag i stort sett alltid pysslar med väldigt väldigt många saker på exakt samma gång. Idag har varit en sådan dag.

Det är en bra egenskap, även om jag ibland skulle vilja kunna fokusera fullt och totalt på just en endaste grej. Jag kanske kan göra det, ibland eller väldigt sällan. Oftast pysslar jag ständigt med en väldigt massa saker samtidigt. Idag är mer eller mindre min andra dag på kontoret sedan jag kom hem och ja, jag har fortfarande myror i brallorna och kan inte riktigt fokusera på datorn och på vad jag borde göra. Givetvis kollar jag flygbiljetter, bilder på Facebook, spanskaglosor och lite annat smått och gott mellan mina jobbinfall.

Som tur var hade jag ett jobb som jag bara behövde finslipa och avsluta nu och som jag egentligen gjorde klart före resan. Det känns ganska bra att kunna skicka iväg ett riktigt välgjort och stort jobb och dessutom få skicka iväg en faktura för det NU. Februari skulle annars bli en knaper månad. Jobbet ska publiceras i tidningen Svensk Idrott och handlar om Fagersta Backhopparklubb i allmänhet och Seppo Reijonen i synnerhet. Förmiddagen idag ägnades bitvis åt att göra i ordning bilderna från gårdagens fotosession i Fagersta och ja, jag är nöjd med resultatet.

Det var det här med att göra många saker samtidigt. Just nu skriver jag ett blogginlägg, sitter i telefonkö hos SAS (tack för att du väntar … din plats i kön är nummer 76), checkar Gerard Piqués twitter och är sjukt nyfiken på om det är Mascherano, Keita, Dani Alves, Villa eller Bojan som äger de läckra leopardmönstrade skorna som Piqué fotograferat i Barcas omklädningsrum, äter en knäckemacka utan pålägg samt tjuvlyssnar på en spännande skiddiskussion en våning ner (vad är det egentligen för fel på P Northug).

Tidigare idag var jag tvungen att köpa nya pärmar samt uppgradera min version av mitt redovisningsprogram. Det är tydligen 2011 nu och ny verifikationslista, ny resultatrapport, nya pärmar och nya allt annat också för den delen. Annars har jag försökt dona med lite allmänt resefix, både till Chamonix och sedan även till Italien veckan efter. Jag tänkte även boka biljetter till Spanien men fick lite beslutsångest om jag skulle åka direkt från Arlanda, från Köpenhamn eller om jag helt enkelt skulle klämma in en helg i Prag eller någon annan Europeisk stad när jag ändå är i luften.

Och ägaren av de läckra skorna är: DAVID VILLA!

Tack för att du väntar … Din plats i kön är nummer 42.

Lämna en kommentar