Förlåt …

… för att jag har varit så seg med att skriva här den senaste veckan. Det har helt enkelt varit fullt upp med besök både av den ena och den andra, rån, träning, surf och en massa andra saker.

Igår hade jag egentligen tänkt att ta en jobbdag, trots att det var annandag påsk, men solen sken och eftersom det har lovat uruselt väder de kommande 10 dagarna så tänkte jag att det var bäst att passa på att hålla sig utomhus. Idag har jag därmed lite saker att ta tag i; först och främst ska jag skriva klart reportaget om livräddning, som jag gjorde i franska Capbreton förra veckan. Och kanske inte idag, men när jag är klar med det och har inspiration ska jag även skriva ihop reportaget om Malin Ewerlöf och löpning.

Egentligen skulle jag ha varit i Sevilla idag. Det blev inte så. Nu såhär i efterhand känns det som helt rätt beslut och jag skulle bara vilja spika alla detaljer kring lite olika grejer och sedan ska jag släppa en nyhet som känns både kul och spännande. Kanske denna veckan, kanske nästa …

1 svar på ”Förlåt …”

Lämna en kommentar