Malin + Hossegor = lite oflyt

Eller egentligen inte. Men när det gäller en sak; vågor.

Åker tillbaka från Hossegor för andra gången i rad utan bra surf. Det gjorde dock inte så mycket, men lite och jag får väl åka tillbaka så småningom med fler dagar och helt enkelt invänta ett bra swell för att få prova det berömda beachbreaket. Prognosen säger mer vågor men vind i morgon och sedan B R A på fredag. Tyvärr har jag lite för mycket att göra för att avvara ytterligare två dagar men hade prognosen varit tvärtom, dvs bra i morgon, hade jag stannat på Koala.

Koala ja. En surfcamp som trots svenska ägare känns väldigt internationell men med det bästa av det ”svenska”. Lena och Karin har skapat en verkligt familjär känsla och det känns som att komma hem. Mysigt! Jag har njutit av två dagar utan jobb (i alla fall nästan) och bara tagit det lugnt och umgås med en massa härligt folk.

Insåg dock, efter en snabb koll i min inbox, att den lediga dagen idag nog får räcka och det blir jobb i morgon. Det är mycket som ska avslutas och det närmar sig både helgens världscup i Schweiz och kommande helgs avresa till Tyskland. Har dock även tänkt hinna med att njuta av min sista tid här nere.

Lämna en kommentar