Dagen började på bästa möjliga sätt

Efter några lite väl långa sovmornar hade jag klockan på 7. Gick då upp och sprang en runda i solskenet, hann även städa övervåningen innan jag åt frukost tillsammans med ett grymt reportage om Amanda Jensen – vilken tjej. Var sedan på kontoret pigg och alert lite före nio och var sedan sjukt effektiv fram till lunch.

Idrott i skolan går framåt med gigantiska kliv och sidan blir så bra. Har även fått kontakt med några av de få förbund som ännu inte är helt med på tåget. Midsommar, då det mesta ska vara klart närmar sig och det känns … INSPIRERANDE.

Utöver Idrott i skolan har jag pysslat med lite allmänt krafs i dag, eller snarare lite hattande här och lite hattande där. Lite resa, lite RF-manualer, lite plugg och en del vardagssysslor. Att skaffa ett nytt betalkort visade sig inte vara det lättaste när man har egen firma och frågor som: ”Vad tjänar du i månaden?”, ”Men du måste väl veta vad du har i lön?” och liknande blir vanligare och vanligare. Jag brukar inte ens orka försöka förklara för det slutar ändå alltid med att de tycker att jag är förvirrad och att de inte förstår hur förvirrat det kan vara att ha eget företag. Tillslut förstår inte heller jag själv hur det hela kan låta så förvirrat, det är det ju inte. Bara en aning, hmm oregelbundet.

Fick en fin sak i min hand nyss. LRF-broschyren Närvärme i Dalarna, som jag gjort en stor del av. Kul kul.

Har även fått ett glädjande besked i dag – det ska öppna en ny klättervägg i Velodromen i Falun. Jippi! I går kväll firade jag förra veckans glädjande besked: Dvs att Falun ska stå värd för skid-VM 2015. Can´t wait!

Visserligen har jag även fått ett trist besked idag, men jag fokuserar på de bra och tänker inte ens nämna det dåliga vid namn. Fast även tråkiga besked kan leda till positiva förbättringar och det som förra veckan kändes aningens osäkert känns ju ganska bra. Bra va?

Lämna en kommentar