Klättring, blommig kjol och smoothies

Nu är det sommar och det firas med lite lugnare jobb, mer ledig tid, blommig kjol och smoothies. Efter en skön och avslappnad helg i en kajak och på en öde ö i en sjö i Hälsingland är det måndag igen, Stockholm igen och SportHälsa igen.

Det är tre måndagar kvar till nästa utgivningsdatum, 29 juni, och det är så mycket bra grejer på g att jag knappt kan hålla mig till numret kommer ut. Hihi. Jag har nämnt vissa grejer förut och kan inte låta bli att göra det igen: Tillaga din egenfiskade fisk på grillen, En aktiv semester på hemmaplan, TV4:s Anna Brolin på fotbolls-VM, med mera med mera. I dag har jag skrivit klart två delar av tre till reportaget om En aktiv semester på hemmaplan och bilden avslöjar en aktivitet. Jag har även pysslat med plock, Malins favoriter och tävlingen – vilket alltid blir fix och trix när det närmar sig utgiv. Ihop med AD-Jessica har jag även kikat på omlag och layoutförslag till numret. Mycket nöjd.

Återstår en del jobb, även om jag ligger bra till i och med att vi flyttade fram numret en vecka. Efter detta utgiv är det sommarlov och då ska jag ägna tid åt vår hemsida www.sporthalsa.se, som vår praktikant Malin håller uppdaterad tills vidare. Kika in! Under dagen har jag även spånat på artikelidéer och lämnat förslag på vad hon kan skriva och uppdatera med i veckan.

Först och främst ska jag välja en VM-favorit till Malins favoriter. Det blir spanskt med en bubblare från Paraguay. Ikväll är det sedan är det dags för smygläsning av den nya boken Sannas Smakliga Smoothies med tips och förslag på spännande smoothies. Gott!

Lämna en kommentar