Ett försök till avslut

Jag har ju, som bekant, läst en lurs i Digitalt foto på Högskolan i Dalarna under de två senaste terminerna. Som med allt annat återstår det ett moment eller två som jag verkligen borde ta tag i. Jag har tre bitar som återstår, som i sig egentligen inte alls är så värst jobbiga, men dock … I dag har jag gjort en av dem. Check.

Det handlade om en opponering på vår slutuppgift och jag skulle opponera på Birgitta, som gjort ett bildspel med blommor, igelkottar och annat i powerpoint. Ganska kul och framför allt väldigt annorlunda jämfört med min slutuppgift. Temat var Dröm och verklighet och det var ett ämne som rymde många tolkningar.

Utöver det har jag jobbat åt RF idag, både med Idrott i skolan – vars sida börjar se bättre och bättre ut – samt med en nya manual för ansökan om Idrottslyftet. Parallellt med allt jobb har jag försökt följa väderprognoserna på yr.no och det verkar som att det blir svårt att hitta sol i helgen. 10 grader och ösregn som Falun har tänkt bjuda på är jag inte alls särskilt intresserad av.

Idag har jag även lunchat på Banken som seglar upp på topp 3-listan över lunchrestauranger i Falun :-). Har även börjat ladda för fotbolls-VM som börjar i morgon. Ska försöka se matchen ihop med en öl någonstans.

Möttes även av en trevlig syn när jag var på polisstationen och letade efter min försvunna plånbok. Ingen plånbok, men dock.

Esta noche voy a hablar espanol …

Lämna en kommentar