Dags för nästa nummer av SportHälsa

I morgon är det deadline. Tro det eller ej, men det mesta är faktiskt klart redan idag. I så god tid har vi nog nästan aldrig varit. Det känns skönt och nästa nummer kommer att bli kanonbra.

Idag valde vi omslag och som vanligt rådde det delade meningar över vilken bild som var mest tilltalande. Jag är dock väldigt nöjd med valet och det, precis som övrigt innehåll känn klockrent. Jag ska dock inte ropa hej än, för eftersom numret bara blir 32 sidor riskerar jag att få ställa över något redaktionellt material ytterligare. Det vore trist.

Jag kom jobbet direkt från Finlandsbåten. Efter en helg på Jukola var det sedvanlig fest på båten igår och en lång natt. Min natt blev dock inte så lång eftersom jag tog det ganska lugnt och gick och la mig när det var som mest kul. Det kändes bra och var väldigt skönt i morse, när jag såg en och annan som såg ganska trött ut. Det var tur för mig att jag tog det lugnt. Jag körde bilen av båten och precis på andra sidan kajen stod farbror polisen och gjorde blåskontroll. Det är bra att de står där och jag fick ett skönt okej och fick åka vidare.

Nu blir det snart bilfärd hemåt Falun och förhoppningsvis hinner jag i tid till den otroligt intressanta matchen mellan Spanien och Uruguay ikväll. Jag har tydligen missat någon liten happening i Sverige i helgen. Då var jag lyckligt ovetande under ett stort paraply på ett gärde en timme norr om Helsingfors. Ska försöka ta igen lite av det jag missat genom en kvällstidningsbilaga och genom att se någon repris på tv.

Lämna en kommentar