Fotosession inför Jukola

Norbergs OK North star miners kommer kanske inte att vara snabbast i årets Jukola. Vi kommer dock att se snabbast (och snyggast) ut i våra nya dressar från Kalas.

Äntligen har de kommit. De nya tränings- och tävlingskläderna från Kalas. Visserligen har vi bara en demovariant eftersom kläderna ännu inte finns ”på riktigt”. Demovarianten är dock väldigt snygg och säger North star miners istället för Norbergs OK. Riktigt coolt. Dräkterna känns också väldigt bra och slittåliga och det ska bli spännande att springa i dem i helgen.

I eftermiddag bär det av mot Stockholm. Jag måste tydligen åka i väldigt väldigt god tid eftersom det tydligen är något slags bröllop på gång i huvudstaden i morgon och att de därför redan stängt av halva innerstaden. Det som verkar mest märkligt är att de sägs stänga av MINST ett körfält hela vägen från Arlanda och in till stan eftersom det är så många korteger på väg idag. Är inte det lite väl overkill? Nåväl, det blir tidig avfärd för att hinna till official team meeting på RF innan båten går. Eftersom vi (som vanligt) var lite sena med bokningen åker vi till Åbo i stället för Helsingfors. Visserligen får vi extra tid idag, men måste å andra sidan gå upp i ottan i morgon för att ha en längre resa till TC.

Jag är laddad och ser fram emot en helg i vårt grannland i öst. Jag bör dock göra lite jobb innan dess …

Lämna en kommentar