Solig dag = öde dag på kontoret

Jag börjar förstå hur det hänger ihop nu. En av fördelarna med att vara egenföretagare är att kunna vara ledig när det är sol och jobba när det är mulet, i alla fall nästan. Så här i sommartider verkar de flesta av mina ”kollegor” anammat det. Gamla Brandstation är mer eller mindre tom denna veckan och många har säkert tagit ut välförtjänta semesterdagar.

Idag passade jag på att ta en extra lång lunch och hinna med 1000 meter frisim i utomhusbassängen på Lugnet. Det var skönt coh lunchen efteråt smakade framför allt fantastiskt gott.

Annars har jag pysslat med lite smått och gott i dag:
Hemma i HSB-möte i Borlänge
Idrott i skolan – screening av samtliga sidor, uppdatering av startsidan samt utskick av många många mail.
Resor – har strukturerat upp den information och de broschyrer som jag behöver ha med mig till Skåne nästa vecka.
Skrivit en artikel samt blogginlägg på www.sporthalsa.se

Återstår lite fix med Engelbrektsommar, som du kan läsa mer om på www.norbergsok.se/esommar Surfa gärna dit!
Jag ska slänga ihop en t-shirt som ska tryckas samt lite annat smått och gott. Funderar dock på att ta lite tid off nu och se lite fotboll hemma på gården. Kom häromdagen på den geniala idén att ta ut tv:n på gården och därmed kunna följ fotbolls-VM OCH sola samtidigt. Utmärkt!

Lämna en kommentar