Rekordtidig deklarering

Deklarering kan vara det tråkigaste bloggämnet någonsin och det borde vara totalförbjudet att skriva om, men jag kan inte låta bli. För idag, den 28 mars, har jag stoppat ner min deklaration (vad är det för ord egentligen) i ett stort vitt kuvert och slickat igen det.

Det är egentligen helt sjukt att att årsbokslutet från i fjol och att min deklaration är klar redan nu. Visserligen är det väldigt skönt att slippa dona med det i Spanien, men ändå. Det trodde jag inte. Det har dock bara vara möjligt tack vare Camilla, som hjälpt mig med årsbokslutet. I samband med något skidläger någonstans gjorde vi ordning alla siffror och i Västerås förra veckan fyllde vi sedan i dem på rätt ställe. Busenkelt. Eller inte.

Idag har jag även pysslat med lite traditionsenlig bokföring. Jag funderar från och till på att låta någon som gillar kvitton och massa fyrkantiga siffror dona med allt det där. Tänk så skönt det vore att bara lämna en bunt med skrynkliga kvitton till någon skrynklig revisor som sköter allt rätt och slätt. Fast ändå inte. Även om jag hatar siffror så är jag lite av ett kontrollfreak och det är lite skönt att faktiskt ha full koll på ekonomin i mitt företag, som ju mer eller mindre också är mitt liv, min lön, eeh, mitt allt.

Två arbetsdagar återstår. TVÅ ynka arbetsdagar och tro det eller ej, men jag är fortfarande lugn. Allt känns faktiskt under kontroll och alldeles strax ska jag lämna iväg två klara jobb och dra ett stort fett streck över respektive jobb på min skrynkliga post it över sådant som måste vara klart innan jag drar. IdrottOnline Magasin återstår och kommer inte att bli helt klart innan jag drar, men det som återstår är egentligen inte mitt bord och därmed kan jag inte stressa upp mig. Jag ska dock ägna lite tid nu åt att leta efter omslagsbild med tema idrott, glädje, ungdomar, gärna tjejer, föreningsliv och gärna en blå ton. Hmm, kan bli klurigt.

Hade ett långt och intressant samtal med head coach Maria igår och vi pratade mycket om träning, intervaller, vila och intensitet. Jag klurade på ett träningsprogram för de kommande tre månaderna i förmiddags, men vågar inte riktigt presentera det här än. Då tror ni nog att jag har blivit alldeles galen.

Lämna en kommentar