De val man gör …

… och som man inte trodde spelade någon roll alls är ofta de mest avgörande i livet. Det gillar jag. Eller i alla fall gillar jag att leva så även om det blir lite som en berg-och-dal-bana ibland.

Jag säger inte att jag har gjort något särskilt oviktigt val nu som spelar stor roll. Jag gör små små val hela tiden utan att tänka på det och de spelar roll i det stora hela. Från ett organiserat kaos (ALLTID organiserat, även om det inte alltid verkar så) till att det ena efter det andra börjar falla på plats. Tror jag. Och helt plötsligt känns allting väldigt bra och då har det egentligen inte hänt något särskilt.

Idag var det hursomhelst helt platt på Zurriola. Hela dagen igår och i fredags var jag sugen på att hoppa i vattnet, men icke. Därför kunde jag inte låta bli idag och fångade tre små minivågor innan jag paddlade runt en halvtimme för att få lite träning. Ska nu sätta mig med en skolgrej och jag tror att jag måste gå till Koh Tao för att få något gjort. Vi kanske ses där!

Lämna en kommentar