Den baskiska litteraturen

Idag har jag skrivit ett sex sidor långt dokument om den basiska litteraturen, Bernardo Atxaga och hans Obabakoak.

Puh, 2500 ord är betydligt fler på spanska än på svenska – vilket jag vet att jag har konstaterat förut. Jag lyckades inte helt utan nöjde mig med sisådär 2000 ord, vilket motsvarar nästan sex sidor. Jag ser verkligen väldigt mycket fram emot när allting i Spanska II är färdigt. Det är några veckor kvar och det är väl bara att bita ihop.

Imorgon bär det av mot Sverige igen. Först och främst ska jag landa en dag i Kristianstad innan jag på torsdag åker upp till Göteborg för jobb med Göteborgsvarvet. Jag ser fram emot det och håller bara alla tummar jag har för att vädret inte blir så dåligt som prognosen säger: Åtta grader och regn.

Lämna en kommentar