Lite lugn och ro på Bosön

Efter en alldeles underbar hektisk vecka som storstadsböna var det minst lika underbart att lämna Mariatorget för Bosön. Idag har jag fått en hel del gjort och kommit ganska långt i arbetet med att utveckla min hemsida. Kika gärna runt!

Jag vaknade trött som en kamel och insåg att lördagens festligheter fortfarande kändes. Märkligt. Jag försökte dock vara så effektiv som möjligt och har betat av många punkter på min post it. Bortsett från att skriva nyheter på www.matchdax.se och på www.sporthalsa.se har jag framför allt skickat en väldig massa mail hit och dit samt gjort en del ekonomiskt tjafs.

Sedan har jag dessutom börjat göra om min hemsida lite. Jag har insett att jag vill rikta om mitt jobb lite mer mot resor och då måste givetvis hemsidan också vara inriktad på det. Kika gärna runt och se vad som har hänt hittills. Bilder och texter är inte riktigt exakt så som de ska vara, men det är i alla fall en början. Jag ska fylla på med ytterligare imorgon och sedan får det komma mer och mer efterhand. Tusen tack till Gustav Hall, webbmaster, som på något obegripligt vis faktiskt får mig att förstå hur jag ska göra saker själv. Kolla gärna in Gustavs sida också: www.gustavhall.se

Dessutom har jag haft ett irriterande samtal med Trafikvårdsverket och åter igen blir jag alldeles matt på hur fyrkantigt Sverige är. Summa summarum: Jag får klara mig utan körkort till i september och jag har kollat att det går att hyra bil i Sverige utan körkort. Tack för det.

Har fint supercross-sällskap här i korridoren och visserligen är det länge till nästa OS, men jag kan lova att det som fattades i Vancouver inte kommer att fattas i Sochi. Apropå OS, bara ett år kvar till London och sedan tre till Sochi. Jag siktar dock på att kvala in mig i presskåren 2016 och om jag ändå är på väg till Rio är det väl lika bra att peta in fotbolls-VM 2014 också. Måste bara lära mig Portugisiska först. Jag började igår.

Lämna en kommentar