En dag med mycket kaffe …

… och det är inte en sån dag då jag brukar dricka mycket kaffe på grund av alldeles för mycket att göra och ett behov av att hälla i mig kaffe konstant. Nej, idag är snarare en dag när jag tagit mig tid att dricka kaffe, i solen till och med.

Ironiskt nog är det ett hjärta i latten, men det är en annan story.

Började dagen med kaffe hemma, innan det var dags för ovanligt lång tid för förmiddagskaffe på Gamla Brandstation. Jag som inte ens brukar ha ro att vara någon annanstans än vid mitt skrivbord på förmiddagarna. Hade dessutom ro att ta en kopp till i annat sällskap direkt efteråt. Jag håller nog på att bli sjuk … Eller bättre på att planera. Efter en lång lunch med kaffe, check, börjar det nu närma sig eftermiddagskaffepaus. Ikväll väntar, just det, kaffe hemma hos Linda. Det blir dock ingen träning ihop med tjejerna innan, utan jag kör nog något solo – typ cykel.

Nu verkar det som att jag inte gjort annat än druckit kaffe idag, det stämmer inte. Verkligen inte. Förmiddagen har dels ägnats åt Idrott i skolan dels åt reseplaner. Kikar på Lausanne och Geneve och kan inte riktigt bestämma mig för vad som är mest intressant, jobbmässigt alltså. Har också gått igenom anteckningar, kartor och annat smått och gott sedan senaste rek-resan i augusti. Det räcker att bara bläddra för att bli sugen och längta tillbaka. Ser ut som att jag får hålla ut en knapp månad till.

Har även förberett för min uppgift i fotokursen, som skulle varit inne för sisådär två veckor sedan och som jag måste göra ikväll. Den också.

También he hablado espanol!

Nej, nu luktar det kaffe …

Lämna en kommentar