sporthalsa.se är ännu mer på g

Spana gärna in på sajten sporthalsa.se. Vi har fyllt på med massor av artiklar och där kommer att hända saker efterhand. Läs gärna Helenes träningsblogg för lite galen (!) inspiration.

Det finns olika sätt att träna och Helene kör extrem mastodontträning, typ tre pass i rad följt av styrketräning och sedan även en sväng på löpbandet. Hennes blogg kan inspirera till träning, precis som även min förhoppningsvis ska kunna göra. Tanken är att jag ska blogga dels om träning men dels om arbetet som chefredaktör på SportHälsa. Vissa inlägg kommer därmed kanske att bli snarlika de i denna bloggen, men jag kommer inte att sluta skriva här – absolut inte. Däremot blir det mer fokus på vad jag gör och vilka jag träffar i samband med mitt jobb på SportHälsa i kombination med någon sorts träningrapport. Förhoppningsvis kan även den inspirera till ett eller annat träningspass. Innan jag kan dra igång den bloggen ska vi ha lite fotosession och vaska fram lite bra bilder (kan bli svårt dock eftersom det tydligen ska vara jag på bilderna …). Den blir i helgen, så efter det …

Vi ska även ha fler bloggare på sidan och de kommer att dra igång efterhand. Först ut är en om mat, recept och hälsa. Riktigt inspirerande!

Lämna en kommentar