En ny fin tidning i min hand

Det är alltid en en speciell känsla att hålla i ett exemplar av något man gjort. I dag fick jag morgondagens exemplar av SportHälsa och det var en skön sista dag innan semestern.

Med spänd förväntan damp en första kartong med senaste rykande färska SportHälsa ner på redaktionen. Så lämpligt. Den ser väldigt fin ut och jag gillar vår omslagstjej Anna Brolin skarpt. Såg henne jaga Maradona och prata spanska med Argentinska fans inför matchen igår. Hon har ett kul jobb, nästan lika kul som mitt ;-).

Ska ta med ett exemplar till Camilla, som är Anna Brolins PT och även medverkar i reportaget. Henne ska jag nämligen träffa över ett glas vin eller två i Halmstad i morgon kväll. Nice! Har även fått vår webbutvecklare att skapa en ny funktion idag. Numera går det att bestämma ett publiceringsdatum i förväg och kunna släppa ut artiklarna på webben efterhand. Idag har jag därför lagt in artiklar en efter en och om allt fungerar som det ska kommer en om dagen att publiceras automatiskt varje dag under sommaren. Det gynnar mig.

Snart ska jag bege mig till Arlanda för att ta kvällsflyget hem till Kristianstad.

Lämna en kommentar