Flyttar kontoret söderut

En fantastisk fördel med eget företagande är att jag kan flytta mitt kontor dit jag vill. Kommande vecka kommer att tillbringas i Skåne och även om väderprognosen visar ”ledighet och inte jobb” så måste jag försöka hinna med en del grejer.

I morgon bitti bär det av till Stockholm för en sista jobbdag med SportHälsa innan magasinet tar sommarledigt. Nästa nummer kommer med SvD på tisdag och jag hoppas verkligen att vi får några ex till redaktionen redan i morgon så jag kan ta med dem hem och visa. Efter i morgon tar SportHälsa sommarstängt och nästa nummer kommer inte förrän i slutet av september, därmed tar jag ledigt till i början av augusti.

I morgon kväll åker jag sedan med flyg till Kristianstad. Ska bli kul att först och främst träffa mamma och pappa och bror och sedan ordna upp lite datorbestyr på tisdag. Troligtvis fortsätter jag sedan västerut och har kontoret i Ängelholm med omnejd resten av veckan. Om det inte blir alltför bra väder ska jag göra lite resejobb med Per. Det kommer även att krävas ett och annat fix med ett kommande Hemma i HSB-jobb. Resten av jobbtiden har jag tänkt avvara åt RF och Idrott i skolan, där SF:en har fått förlängt till nästa fredag.

Jag ser dock fram emot att vara lite halvledig och kommer dessutom att hinna med födelsedagskalas, en halv konfirmation, bröllop och annat mys både i Halmstad och på andra ställen.

Lämna en kommentar