En timmes bonustid på Wayne´s

Tack vare två väldigt snabba möten på RF i förmiddags fick jag lite tid över, kors i taket. Smet därför in på bästa Wayne´s och satte mig vid mitt bästa bord. Borde snart börja betala hyra, 34 kr för en latte inklusive DN är ju en ganska billig hyra.

Efter en helg i på ett gärde utanför Norrköping har det helt plötsligt blivit ny vecka. Jag återkommer till min måndag som bjöd på massor av olika kul saker. Idag är det dock tisdag och jag har avklarat några förmiddagsmöten på RF och är nu så sakteliga på väg hemåt efter fem dagar på språng. Idrott i skolan kommer nu in i ett spännande skede och förhoppningsvis ska sajten vara klar och gå i produktion i morgon. Sedan väntar några dagar/veckors slit med den, men det ska bli skoj. Allt känns hursomhelst under kontroll …

I eftermiddag ska jag även hinna med att uppdatera manualen för LOK-stöd eftersom det sker förändringar denna vecka. Förhoppningsvis tajmar jag även in en intervju med en idrottslärare samt träning (om Camilla hinner skicka över något nytt monsterpass). Visserligen är jag fortfarande mör i benen efter helgen och nu också i armarna och ryggen efter igår. Då stod nämligen klättring på schemat, del två i mitt reportage om klättring/bouldring i och kring Stockholm. Var på Klättercentret i Solna och provade både ock. Klättring verkar verkligen vara bra träning och (som alltid) så vore det ju kul att bli lite bättre. Visserligen hade jag inte planerat att skaffa fler intressen, men men…

Det var heller inte så länge sedan jag var på Wayne´s, eftersom jag hade en Costa rica-date med Erika där igår. Jag är så taggad! Hann även med en lunch med Mårten, som nyss kommit hem från Guadelope och jag är nu sååå sugen på att resa (för ovanlighetens skull …) Ska försöka styra upp och boka in några framtida resor de kommande dagarna som jag kan tänka på de dagar då ressuget är som värst.

Ska snart smita på tåget. Har visst glömt min biljett i Falun och hoppas att konduktören är lika snäll som han brukar vara när jag glömt 😉 Får se om det blir jobb, en film eller om jag dyker in i Liam Norbergs spännande värld. INSIDAN kan rekommenderas!

För övrigt så fick jag en solfjäder i latten … Typiskt.

Lämna en kommentar