Estoy contenta, la verdad

Jag har så mycket att göra hela tiden att jag blir alldeles matt. Samtidigt som det är alldeles, alldeles … alldeles underbart. Dagen har varit, hmm, händelserik och jag har i vanlig ordning hunnit med på tok för mycket för mitt eget bästa.

Satt och jobbade på förmiddagen när Aimar ringde:
– Det är bra vågor och bra läge för lektion klockan 10.45, sa han.
– Bueno, det är om sisådär 20 minuter, svarade jag.
– Jaaa, sa han då, med det där tonfallet som betyder ”vad är det som är märkligt med det”.
Med det menat att det inte är något konstigt alls att ringa om något som börjar om 20 minuter och förvänta sig att hela världen ska släppa precis allt de håller på med för att kasta sig i vattnet. Vad jag gjorde? Jo, jag släppte allt jag hade i mina händer och kastade mig i vattnet. Så klart.

Nu var det visserligen inte vågor som var värda att kasta sig i för, men det var ändå skoj och jag blir mer och mer bekväm i 2 meter +. Har pratat massor av spanska idag och det är så kul att faktiskt kunna prata, inte som vem som helst, men nästan. I like. Och jag snappar upp mer och mer uttryck och försöker göra dem till svenska – vilket också inträffade jag bott i USA, fast då med engelskan givetvis.

Har haft mitt första möte på castellano idag och det gick: KANONBRA, tro det eller ej. Var dock lite nervös, för i ärlighetens namn pratar jag inte perfekt, långt ifrån. Men de jag träffade på löploppet Behobia, halvmaran om en dryg vecka, var supertrevliga. Det blir spännande att se vad som händer framöver på den fronten. Mycket hoppas jag. Satt även ett tag på universitetsbiblioteket i Antigou och pluggade innan jag Merethe och Martina gick och tog några billiga pintxos på en bar med ”happy miercoles” i Antigou. Hann sen med en kaffe på Koh Tao med Kaori och glömde jag säga att jag hann med ytterligare en kaffe med Sanna tidigare på dagen.

Ska strax krypa till kojs. Jag har ett och annat på schemat i morgon och då måste jag bli klar med det mesta eftersom Barcelona står på schemat i helgen. Fick nyss ett sms om att ta med brädorna för det väntas vågor (med tillägget: ”glöm för guds skull inte skateboarden”). Det kan bli en bra helg.

Lämna en kommentar