Ett alldeles fantastiskt kontor

Efter lite väl mycket kringflackande den senaste veckan har jag nu äntligen fått lite arbetsro. Dessutom har jag det snyggaste kontoret på länge – tack Åsa och Robert för det.

Jag gillar visserligen att bo och leva i min väska. Men när jag nu checkat in hos Robert och Åsa på Lidingö inser jag att så länge som jag ska bo här, 12 dagar, har jag inte bott på något ställe sedan jag åkte från San Sebastián i juni. Och i ärlighetens namn var det lite skönt att få packa upp i alla fall lite av väskan och faktiskt kunna sätta sig i soffan, andas och njuta av att se fram emot några dagar på egen hand.

Dessutom älskar jag deras stora öppna vardagsrum och kök med ett gigantiskt bord som är helt utmärkt kontor åt mig. Här kan jag låta kreativiteten flöda. Efter att egentligen bara ha betat av lite smått och gott efter lunch ska jag snart ut och springa lite och sedan jobba mer ikväll. Lite av varje står på schemat, som vanligt.

Utan att jag tänkt speciellt mycket på det har en alldeles perfekt plan tagit fart i mitt huvud och det känns ganska skönt med en plan ändå. Planen sträcker sig fram till den 31 januari, då jag kommer tillbaka till Stockholm efter en liten sväng till Italien. Från och med den 1 februari har jag tänkt att det får vara slut på kringflackandet och att jag faktiskt vill ha någonstans att bo. Var är dock oklart – jag har några trevliga alternativ. Vad händer fram tills dess då? Tja, jag har en bra plan med fokus på språk … Det kan bli bra det här. Alldeles utmärkt faktiskt.

Lämna en kommentar