Jag kanske ska flytta till Iran

Ja varför inte. Eller inte. I alla fall så gjorde jag och Maria ”jordgloben” i morse och jag vill gärna vara lite vidskeplig och tro att det stämmer.

Efter att ha tillbringat större delen av dagen på ett gärde 29 km norr om Gävle och där läst ut min bok Nadie lo ha visto och samtidigt haft full koll på Norrlandsmästerskapen över medeldistans är jag nu tillbaka i Stockholm. Vid Björkhagen närmare bestämt. Hos Erika.

Dagens mest intressanta var annars ”jordgloben” som jag och Maria pratat om i flera dagar. Snurra, blunda och peka – och DÄR ska jag bo. Hmm, lite lätt nervös satte vi igång. Både jag och Maria blundade och Maria flyttade dessutom jordgloben hit och dit och upp och ner för att jag inte skulle kunna ”fuska” och peka på San Sebastián med flit. Hursomhelst, IRAN. Smack. Då konstaterade vi snabbt att vi gör tre gånger och så får jag välja (inte för att jag har något direkt emot Iran, men ändå …). En gång till, NORRA BRASILIEN. Smack. Nu börjar det likna något. Och en tredje, IRAN. Igen. Smack.

Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite märkligt. Iran två gånger måste ju betyda något. Fast om jag får välja bosätter jag mig nog hellre i Brasilien. Eller nä, jag vet inte.

Lämna en kommentar