Fick helt plötsligt lite extra tid

När jag för en gång skull hade läst lite spanska och faktiskt skrivit ett helt vykort till min spanskalärare, så blev dagens kurs inställd. Typiskt. Fast å andra sidan fick jag istället en och en halv timme över, vilket var ganska lägligt. I och med det hann jag starta ytterligare två SF-arbetsrum på Idrott i skolan och nu är vi verkligen på gång.

Jag hann dessutom med att göra ytterligare ett inlägg och eftersom jag körde spinning på lunchen har jag nu en hel kväll till massa kul fix. Jag måste dock förbereda morgondagens fotoredovisning, som ska pågå hela dagen. Efter ett sent besök på ICA Maxi igår kväll lyckades jag tigga till mig en stor kartong som jag ska använda. Pyssel alltså.

Fick beröm för bilderna jag tagit till LRF:s informationsfolder om Närvärme. Jag tog, som vanligt, första bästa chans att räkna lite på en ny D300. Vill ha. Vill ha. Vill ha. Jag gjorde en matematisk uträkning som självklart landade i att jag näst intill tjänar på att köpa en ny kamera. Ska fundera på saken över natten …

Det blir kanske lite mer vampyrer senare ikväll. Over and out.

3 svar på ”Fick helt plötsligt lite extra tid”

  1. d985db8ce2808cdaafd987:salam man kheyli say karadm zir nevis farsi ro to km player ya real ya ejra konam vali har kai karadm nashod ham nam karadm keshidam file ro andakhtam to km player ya .. vali yeseri jomalat ajagh vajagh neshon midad mamnon misham age komakam koni IDyahoo:paeiz_marg[]

    Svara

Lämna en kommentar