Laddad inför midsommarhelgen

Efter en bra jobbvecka kan jag faktiskt ta ledig över midsommarhelgen och även ha möjlighet till ledighet och ”annat jobb” kommande vecka. Detta tack vare att det mesta börjar falla på plats. Det är så skönt att kunna bocka av den ena grejen efter den andra på ”att-göra-listan”.

Förmiddagen har först och främst ägnats åt lite jobb med Engelbrektsommar. Jag har layoutat en t-shirt som Norbergs kommun ska trycka och ge sina anställda som deltar i Engelbrektslöpet. Efter viss konsultation med informatören på Norbergs kommun (min före detta ”kollega” Ulrika Sunnerfelt, så är nu trycket på väg till tryckeriet och kan börja tryckas. Kul!

Jag har även ägnat förmiddagen åt sedvanlig bokföring, i slutet av månaden är det många fakturor som ska in och ut och det är alltid lite fix med det. Tack vare Visma är det hela lätt och begripligt. Fantastiskt!

Dessutom har jag pysslat med lite inlägg här och var och efter detta inlägget återstår en ny artikel på www.sporthalsa.se. Precis som alla andra dagar de senaste veckorna har jag även varit lite support i IdrottOnline. Denna gången var det fresbeeförbundet som behövde hjälp och efter lite fix ser även deras sida på Idrott i skolan bra ut.

Eftermiddagen ska ägnas åt den nya manualen för ansökan till Idrottlyftet. Jag fick respons igår kväll och efter eftermiddagens uppdatering borde manualen vara klar för korr och därefter klar att användas.

Har även skrivit ut lite recept och tänkte slänga ihop några pajer i eftermiddag/kväll.

Lämna en kommentar