För er som inte hittade Skidinfo

Skidinfo kom i tisdags, men för alla er som inte hittade den (jag tror att den bara gick ut till prenumeranter riks) kommer här ett par artiklar ur den.

Det är två av reportagen som jag har skrivit:
15 000 helikopterlyft på arbetstid
Jesper Tjäder: ”Mer än dubbelt så stort”
Det kan hända att jag bjussar på fler efterhand, annars ska jag göra mitt bästa för att komma över ett gäng Skidinfo nästa gång jag är i Stockholm – vilket jag i och för sig hoppas dröjer. Som planen ser ut så kommer jag inte att åka dit förrän tidigast i mars, men man vet aldrig. Stockholm är aldrig längre bort än en liten lagom flygtur.

Idag är det röd dag i Spanien, vilket det även var i tisdags. Osmart. I Sverige hade vi givetvis fifflat om lite och lagt dagarna tillsammans i anslutning till helgen – eftersom det verkar väldigt opraktiskt att vara ledig lösryckta dagar. Men spanjorerna älskar det. Ledig lite här och var. Själv är jag inte ledig, även om jag hoppas kunna få några lite lugnare dagar i helgen. Eftersom jag inte har ägnat någon tid alls åt mina spanskastudier de senaste tre veckorna har jag lite att ta igen. Eller nej. Mycket. I förrgår skrev jag ett debattinlägg om invandring och Dublinförordningen, igår gjorde jag klar en bokrecension av Nostroas que nos queremos tanto och idag hoppas jag kunna sy ihop ett 10 sidor långt arbete om hur Spanien har utvecklats de senaste 25 åren. På spanska ja.

Idag står dessutom en intervju med Fredrik ”Benke” Rydman på schemat och dessutom hoppas jag kunna skriva en artikel om San Sebastián som löpstad. Apropå löpning, jag måste ut och springa också.

Lämna en kommentar