Tillbaka på kontoret

Är tillbaka på mitt kontor i Gamla brandstation och det är lika trevligt som vanligt och lika varmt som vanligt. Sitter väldigt nära den inglasade trappan som går utanför huset och idag konstaterade vi att vi borde odla tomater där – det blir så varmt. Men men, på vintern är det varmt och skönt, på sommaren gäller det dock att inte ha så mycket kläder på sig.

Det känns ganska skönt att vara tillbaka, för oavsett hur kul det än är att resa och vara iväg så är det ändå ganska skönt att komma hem och försöka komma in i några rutiner. Idag var jag tvungen att kasta mig in i produktionen av nästa nummer av Hemma i HSB. Som tur var hade jag redan dragit igång ett par av jobben innan jag åkte iväg och därför känns det som att jag verkligen är en bit på väg och har läget under kontroll. Har nyss satt mitt in i HSB:s system för digital fakturahantering och även om det kanske inte är det mest spännande jobb jag gjort så är det ändå ganska kul. Jagar även en förening som har en årlig grötfest samt en förening som gjort om sin gård inspirerad av Japanska trädgårdar. Spännande va?

Utöver Hemma i HSB har det även blivit en hel del RF idag, framför allt stämt av och kommit i fas – både med Idrott i skolan och med manualerna. Fantastiskt nog så känns det mesta under kontroll.

Har även gjort flera livsviktiga investeringar och fler är på gång. Den bästa är min nya kalender som är större och har mer plats än någon kalender jag haft tidigare. Förhoppningsvis innebär det också att jag får mer tid. Det bästa med kalendern är att jag kan använda en sidan åt jobbgrejer och sedan den andra sidan åt allmänt kul och annat livsviktigt. Har även köpt kontorskrafs och en ny mus eftersom min andra, även den ganska nya, lackade ur häromdagen. Ska strax åka iväg och försöka köpa en stor bildskärm, minst 23 tum, så jag får lite bättre arbetsförhållande här på kontoret. Tänk så fantastiskt att jobba med bilder och annat i storformat på den.

Lämna en kommentar