Hejdå Stockholm

Efter ganska många dagar med jobb i Stockholm är jag snart på väg hemåt Dalarna. Över sommarmånaderna kan jag inte hyra den lägenhet jag hyr här och därför kommer jag inte att tillbringa lika mycket tid i Stockholm framöver. Det har dock nästan blivit lite väl mycket huvudstad på sistone och jag ser fram emot sol och värme i Dalarna.

Denna jobbvecka har sett ut så som jag hoppas att mina kommande jobbveckor ska se ut. Lagom mycket jobb och mer tid för annat kul som klättring och fika med kompisar. Gårdagen tillbringades i Träskberget i Tyresö där jag och Camilla klättrade ihop med Mats på Stockholms guidebyrå. Klättringen går framåt och det som verkade stört omöjligt i Värmland för några veckor sedan var nu nästan lätt, eller i alla fall möjligt.

Idag har jag jobbat med Idrott i skolan och det känns verkligen skönt att kunna fokusera på det några dagar varje vecka den närmsta tiden. Midsommar då projektet ska vara ganska så klart närmar sig med stormsteg och det känns spännande. Några bitar återstår dock, bitar som förhoppningsvis ska falla på plats framöver.

Idag har sommaren nått Stockholm och det firades med en god thailunch i en park på Söder. Nice! Jag hoppas verkligen på mer sånt framöver. Innan tåget går hoppas jag hinna med en sväng på stan, ett stundande bröllop närmar sig med stormsteg – inte mitt eget dock – och jag måste skaffa en klänning.

Lämna en kommentar