Niclas LOVE running

Idag var jag på Intersport vid Sergels torg och träffade Niclas Wikner, som är butikschef i Intersport Sickla. Jag ”låtsades” köpa joggingskor, något jag sedan ska skriva om i kommande nummer av SportHälsa.

Det var tur att Niclas var så taggad och trevlig och på något sätt lyckades jag därför hitta energi och faktiskt få till en bra intervju och ett par kul timmar i joggingskobranschen. Jag var säkert inte en helt lätt kund, i och med att jag springer ganska mycket och tror mig veta ganska mycket om skor. Dessutom har jag ju jobbat ganska många år som försäljare i en sportbutik, så jag kan knepen.

Niclas var dock grym och visade sig ha stenkoll på det mesta och ett bra upplägg. Dessutom var han kul. Efter ett litet snack och provlöpning på löpband plockade han fram två par skor som han tyckte vore bra för mig. Ett par Asics DS Trainer för tävlng och snabba löppass samt ett par Asics Gel 1150 för vanlig träning. Helt sjukt, men det är ju precis de skorna jag har hemma och kör just det Niclas föreslog. Bra känsla, eller tur …

Att det är jogging på tapeten just nu syns verkligen i sportbutikerna och Intersport gör en storsatsning som de kallar Love running. Jag ser fram emot en vår och sommar med barmark som kommer att bjuda på fantastiska tillfällen för löpning. Även om jag just nu är ganska mör i benen, drygt två minuters löpning på löpband kändes i benen. Hoppas hoppas jag hinner bli pigg till i morgon kl. 9.00.

Lämna en kommentar