Inspirerande intervju med Anna Brolin

Att göra intervjuer till personporträtt är min absoluta favoritsyssla och den jag gjorde idag var inspirerande på många sätt. Dels är Anna Brolin en fantastiskt trevlig och cool tjej dels har hon förmodligen ett av de roligaste jobben i världen. Att dessutom Annas personliga tränare Camilla var med på intervjun gjorde det hela ännu bättre.

Intervjun gällde dels Anna Brolin som person och hennes jobb som programledare och reporter på TV4 i allmänhet och på sommarens fotbolls-VM i synnerhet. Men reportaget kommer dessutom att handla om Annas träning och hur det går att kombinera målmedveten träning och bra kost med det kringflackande liv hon lever. Jag tror att det är något som alla som jobbar borta och på resande fot har problem med. Egentligen räcker det med en eller ett par dagars konferens för att rubba sin träning och dessutom frossa i massa onyttig mat och godsaker. Nåja, lite överdrivet men ändå inte. Reportaget kommer hursomhelst att innehålla tips för träning på språng samt tips på vad i matväg man kan och bör smussla med i packningen.

Att Anna dessutom pratar spanska flytande, är expert på spansk fotboll, gillar surfing och är superdupertrevlig och snygg är väldigt inspirerande. Håll utkik på tv i morgon, då är Anna på Assyriska-Hammarby, på torsdag var det visst IFK Göteborg-AIK, på lördag Malmö-Åtvidaberg och på söndag Mjällby-Elfsborg. = En ”helt vanlig” arbetsvecka. Håll också utkik i SportHälsa i juni, då kommer hela reportaget!

Lämna en kommentar