Sedan när är valborg en helig dag?

Jag har haft en ganska bra jobbdag idag, men det verkar jag vara ganska ensam om. Jag var nästan ensam på Gamla brandstation och fick med nöd och näppe tag på de jag ville idag. Som tur är finns det alltid annat smått och gott att pyssla med, som den senaste månadens bokföring och fakturering.

Det var dock ganska skönt att vara i stort sett ensam på kontoret. Inte så många att prata med och inte så många att dricka kaffe med. Jag var effektiv på förmiddagen och kunde sen unna mig en långlunch med träning i form av formtoppningsintervaller och sedan sushi i solen. Min plan var att styra upp en del kring Idrott i skolan idag, vilket gick till viss del – då en och annan IT-konsult fanns på plats. Däremot hade hela RF bommat igen och tagit lov, så det var bara att snällt vänta med frågorna till i nästa vecka. Bokade också in en intervju i Söderbärke på tisdag i nästa vecka samt pratade med en väldigt trevlig tjej i Jösse klättersällskap, som förhoppningsvis ska guida oss om ett par veckor. Min sista timme på kontoret ägnades åt kvitton, traktamente, milersättning och fakturor – mina favoritsysslor. Fast det är alltid lika skönt när mappen med kvitton är tom och allt sitter i prydlig ordning i pärmen.

Hade tänkt prova Borlänges klättervägg i eftermiddag/kväll men där var det också igenbommat idag. Därför får jag ”offra” mig och paddla lite kajak i stället. Vem vet, det kanske blir lite grillning på nån fin ö ikväll.

Lämna en kommentar