Teknikens fantastiska värld …

Efter att ha fått ägna betydligt fler dagar, timmar och sömnlösa nätter åt Idrott i skolan än vad jag hade tänkt börjar bitarna nu falla på plats. Idag har det mesta gått min väg och, tro det eller ej, så ser det faktiskt ut ungefär så som jag vill när jag skapar nya sidor. Förhoppningsvis kan jag öppna några arbetsrum i morgon och då är vi igång. Att sedan få igång alla specialförbund under helgen är planen och om det lyckas så kan en del av min hjärna ta semester ett tag. Inte så länge dock …

Vid en lite mer noggrann check i kalendern så inser jag att jag har en och en halv vecka med galet mycket jobb framför mig. Att det helt plötsligt blivit lite tight med tid beror på att jag troligtvis åker till Schweiz-Frankrike i vecka 20 – jobb visserligen, men det vore väldigt skönt att ha betat av några andra projekt innan dess:
Idrott i skolan – dels specialförbundens arbetsrum, dels startsidan.
LRF – Närvärme i Dalarna, där jag i stort sett lämnade i från mig fyra färdiga reportage idag. Lite mer fix återstår dock.
Ski and board magazine – fem reportage/artiklar i kommande nummer
Hemma i HSB – som inte behöver vara helt klart i vecka 20 men en bit på väg.
Digitalt foto och bildbehandling – Redovisning av slutuppgift nu på fredag och sedan väntar lite efterarbete där.
I och med att jag ska tillbringa halva nästa vecka i Värmland så börjar det brännas i knutarna. Som tur var blev det lite ändrade planer i helgen och förutom en kul kväll i Söderbärke så kommer det att bli en hel del jobb i helgen.

Dessutom har jag snickrat ihop en inbjudan/affisch till Engelbrektsommar, skrivit ett vykort på spanska samt tvättat jeans idag.

Tycker mig vara förtjänt av lite shopping, vill göra om lite i lägenheten …

Lämna en kommentar