Tillbaka till ännu en vardag

Eller jag vet inte när det ska bli vardag egentligen. Det enda jag vet är att ju mer jag flänger desto mer kaos blir det på hemmaplan, trots att jag egentligen inte har något att göra. Jag har ju sagt nej till allt.

Jag hade verkligen haft behövt plugga i måndags, men det lät för lockande med en heldag i Seiser Alm så jag sköt upp studierna. (Jag vet inte om jag har varit här för länge redan för jag har redan anammat det där med att skjuta upp allting.) Hursomhelst missade jag de två inledande introduktionerna och var därmed glatt ovetande om att jag skulle hålla en 20 minuter lång presentation på spanska om de två inledande kapitlen i Problemas fundamentales de la gramática del espanol como 2/L (hittar inte den spanska bokstaven n med en krok ovanför på min Mac, hjälp? någon?). Jaja, men det ordande sig det också och även om jag har lite svårare att improvisera på spanska så gick det helt okej. Det känns dock lite oroväckande att hälften är spanjorer – det är inte rättvist. Jag ligger dock lite efter i det mesta i spanskan och jag som hade lovat mig själv att vara med och ha koll på allting från början måste nu skärpa mig. Nåväl, i morgon.

Jag har även jobbat lite med det kommande samarbetet mellan Göteborgsvarvet och Behobia och för den uppmärksamme så finns det ny information på startsidan här. Vill du läsa mer om vad jag ska göra? Klicka här
Förstod du inte? Nä, tänkte väl det.

Annars har jag även skrivit två artiklar på www.sporthalsa.se, tvättat, sprungit i ösregn och iskall vind och nu ska jag snart börja ladda för kvällens fotboll. Barca.

Lämna en kommentar